İçeriğe geç

Anadolu Jet Mobil Biniş Kartı Nedir

Uçağa binmek için mobil biniş kartı yeterli mi?

Mobil biniş kartı veya mobil biniş barkodu, çevrimiçi ve mobil işlemlerle erişilebilen bir QR kodu türüdür. Bagajı olmayan yolcular, uçağa binmeden önce mobil barkodu güvenlik kontrol noktalarındaki ilgili görevlilere ve biniş personeline göstererek uçağa hızlı ve rahat bir şekilde binebilirler.

Mobil binis kartı nedir?

Mobil biniş kartlarının tek avantajı doğada değil: Akıllı telefonlarımız aracılığıyla kullandığımız mobil biniş kartları, uçağa binmeden önce bilet arama, bulma ve kaydetme sürecine de son veriyor. Böylece, bilet kontrollerinden hızlı ve rahat bir şekilde geçmeyi sağlıyor ve zamandan tasarruf sağlıyor.

Online check-in biniş kartı nasıl alınır?

Online check-in işleminizi tamamladıktan sonra, e-posta adresinize ve cep telefonunuza SMS ile gönderilen barkodu mobil biniş kartı olarak kullanabilirsiniz. Dilerseniz bu biniş kartını havalimanında yazdırabilirsiniz.

Mobil biniş kartı kaç dakika önce?

Yurt içi seferlerde uçuşunuzun kalkış saatinden en az 45 dakika, yurt dışı seferlerde ise uçuşunuzun kalkış saatinden en az 60 dakika önce biniş kartlarınızı almanız ve bagaj teslim işlemlerinizi tamamlamanız gerekmektedir.

Online check-in yapınca bilet almaya gerek var mı?

Online check-in işleminizi tamamladıktan sonra, mobil biniş kartı kabul eden havalimanlarının güvenlik kapılarında e-posta veya SMS ile gönderilen barkodu biniş kartınız olarak kullanabilirsiniz. Dilerseniz havalimanında yazdırabilirsiniz.

Uçuş kartı olmadan uçağa binilir mi?

Yurt içi uçuşlarda kimlik belgesi yerine Türkiye Cumhuriyeti kimlik numaralı ehliyetinizi kullanabilirsiniz. Yurt dışı uçuşlarda kimlik belgesi olarak yalnızca kimlik kartınızı veya pasaportunuzu kullanabilirsiniz. Ayrıntılı bilgi için seyahat belgeleri sayfamızı inceleyin.

Biniş kartı oluşturduktan sonra bagaj verilir mi?

Online check-in ile uçaktaki koltuğunuz internet üzerinden belirlenir. Bu arada koltuğunuzu seçebilir ve gerekirse ek hizmetler satın alabilirsiniz. Online check-in ile bagajınızı özel olarak belirlenmiş bir kontuarda bırakabilirsiniz.

Uçağa binmeden önce check-in nasıl yapılır?

Havaalanında check-in yapmak için yanınızda kimlik kartınız veya pasaportunuz bulunmalıdır. Havayolu şirketinizin kontuarlarını bulup sıraya girmelisiniz. Sıra size geldiğinde görevliye fotoğraflı kimliğinizi veya pasaportunuzu göstermeli ve biletinizdeki varış noktanızı ve uçuş saatinizi söylemelisiniz.

Online check-in faydası nedir?

Online check-in, havalimanına gitmeden önce uçuş bilgilerinizi kontrol etmenizi, koltuk seçmenizi ve biniş kartınızı almanızı sağlayan, zamandan tasarruf etmenizi ve uzun kuyruklarda beklemenizi engelleyen kullanışlı bir uygulamadır.

Online check-in yapmazsam ne olur?

Ücretsiz online check-in kullanmayan ve uluslararası uçuşlarımız için bireysel veya grup rezervasyonu olan yolcularımızdan, check-in kontuarında 5 € (yolcu başına, tek yön) tutarında havaalanı check-in ücreti tahsil edilecektir.

Online check-in yaptıktan sonra havaalanında ne yapılır?

Check-in yaptıktan sonra lütfen biniş kartlarınızı aldığınızdan emin olun. Çevrimiçi check-in yaparsanız, lütfen havaalanına gitmeden önce biniş kartlarınızı yazdırın veya mobil cihazınıza kaydedin, çünkü bazı havayolları havaalanında bu hizmet için ücret alabilir.

Uçağa en son kaç dakika kala binilir?

Ne zaman biter? Kontuardaki check-in işlemleri iç hat uçuşları için kalkıştan 45 dakika önce, uluslararası uçuşlar içinse 60 dakika önce kapanır. Bu süre bazı istasyonlarda değişiklik gösterebilir (örneğin Caracas’ta 120 dakika daha erken). Bagaj hakkınızı aşarsanız ek bagaj prosedürleri gerçekleştirilecek ve biniş kartınız size teslim edilecektir.

Mobil biniş kartıyla direkt uçağa binilir mi?

Mobil biniş kartı (barkod) sahibi olan misafirlerimiz, S. Gökçen’den kalkan dış hat uçuşlarında ve iç hat havalimanlarında biniş kapılarında akıllı cihazlarına/mobil biniş kartı okuyucularına (barkod) barkodlarını okutarak uçağa binebilirler.

AnadoluJet check-in ne zaman yapılır?

Yurt içi seferlerde uçuşunuzun kalkış saatinden en az 45 dakika, yurt dışı seferlerde ise uçuşunuzun kalkış saatinden en az 60 dakika önce biniş kartlarınızı almanız ve bagaj teslim işlemlerinizi tamamlamanız gerekmektedir.

Online uçak bileti aldıktan sonra ne yapılır?

Çevrimiçi check-in yaptıysanız, biniş kartınızı almak kolaydır. Çoğu havayolu, check-in yaptıktan sonra barkodlu biniş kartınızı size e-posta veya kısa mesaj yoluyla gönderecektir. Yalnızca el bagajınız varsa, biniş kartınızdaki barkodu kullanarak güvenlikten geçebilir ve doğrudan kapıya gidebilirsiniz.

Yolcu biniş kartı fatura yerine geçer mi?

Havayolu ile yurt içi veya yurt dışı yolcu taşımacılığı yapanlar tarafından düzenlenen e-biletler, yukarıda belirtilen Tebliğde belirtilen esaslar çerçevesinde Vergi Usul Kanunu hükümlerine göre fatura yerine geçen belge olarak kabul edilmekte olup ayrıca fatura düzenlenmesine gerek bulunmamaktadır.

Biniş kartı havaalanından alınır mı?

Biniş kartınızı havaalanından alın: Havaalanına gidiyorsanız, fiziksel biniş kartınızı kiosklardan ve kontuarlardan alabilirsiniz. Havaalanında check-in yapmak istiyorsanız, havayolunun kiosklarından veya kontuarlarından check-in yapabilir ve biniş kartınızı yazdırabilirsiniz.

Uçağa binmek için hangi belgeler gerekli?

Uluslararası bir yolcuysanız, check-in yapmak için bir uçak bileti ve geçerli bir pasaporta ihtiyacınız olacak. Yurt içi uçuşlar için, bilete ek olarak kimlik kartınız veya ehliyetiniz yeterlidir. Kimliği olmayan yolcuların uçuşa kabul edilmeyeceğini lütfen unutmayın.

Online check-in yapmazsam ne olur?

Ücretsiz online check-in kullanmayan ve uluslararası uçuşlarımız için bireysel veya grup rezervasyonu olan yolcularımızdan, check-in kontuarında 5 € (yolcu başına, tek yön) tutarında havaalanı check-in ücreti tahsil edilecektir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Merveşehir Escort